Contact via WhatsApp

Wij zien dit vooral als een mogelijkheid voor onze klanten om contact met ons te leggen. Wanneer de vragen complex en de antwoorden lang zijn, zal u ons nog steeds best telefonisch contacteren.

Heb je vragen, wil je een afspraak maken of wil je iets doorgeven (een foto van een Teamviewer login bijvoorbeeld)?

+32 (0)55 23 07 20

Contact via telefoon

Voor informatie en vragen kan u ons steeds bellen tijdens de onderstaande telefonische openingstijden op het nummer +32 (0)55 23 07 20

Wist je dat er op onze website bij veelgestelde vragen 24/7 oplossingen beschikbaar zijn?

 Maandag van 09.00 – 12.00  uur en van 13.00 – 17.00 uur
 Dinsdag van 09.00 – 12.00  uur en van 13.00 – 17.00 uur
 Woensdag van 09.00 – 12.00  uur
 Donderdag van 09.00 – 12.00  uur en van 13.00 – 17.00 uur
 Vrijdag van 09.00 – 12.00  uur en van 13.00 – 16.00 uur

Contact via email

Stuur ons een mailtje naar : cerco@cercosoft.be

Contact via een invulformulier

Mijn naam (verplicht)

Mijn e-mail (verplicht)

Mijn telefoon of GSM nummer (verplicht)

Ik wil graag opgebeld worden

Ik ben (verplicht)

Onderwerp

Mijn bericht

Ik heb het privacybeleid gelezen en ga hiermee akkoord

Privacybeleid

Uw gegevens ( naam, email adres,telefoon of/of GSM nummer,soort, onderwerp en bericht) worden door ons opgeslagen in een databank teneinde u te kunnen helpen met uw vraag. Indien uw bericht een vraag bevat omtrent de werking van een van onze computerprogramma’s of andere diensten van Cerco soft, dan zal deze vraag doorgegeven worden aan een van onze medewerkers van de support afdeling. Deze persoon zal dan het nodige doen om uw vraag te beantwoorden. Wanneer het dossier volledig afgehandeld is zullen deze gegevens die u via de website verstrekt hebt gewist worden binnen een termijn van maximum 4 weken.
Wanneer uw bericht een vraag om informatie over een van onze producten betreft, dan zal deze doorgegeven worden aan de verkoop afdeling. Iemand van deze afdeling zal dan via telefoon of email met u contact opnemen en eventueel documentatie per post opsturen. Wanneer u over voldoende informatie beschikt en u verder geen gevolgd geeft aan uw interesse voor een van onze producten, dan zullen uw gegevens binnen een termijn van maximum 4 weken uit onze database verwijderd worden. Uw gegevens zullen in geen enkel geval doorgegeven of doorverkocht worden aan derden. Indien uit uw vraag een verkoop voortvloeit, dan zullen uw gegevens overgenomen worden in de boekhouding met betrekking op het maken van een factuur en zullen deze zoals wettelijk voorzien in de boekhouding bijgehouden worden. Cerco soft eerbiedigt de privacy van deze persoonlijke informatie en heeft voldoende veiligheden ingebouwd om deze persoonlijke gegevens te beschermen.