Wat is Agronet?

Agronet is een communicatieplatform via internet CERES gebruikers en diverse partners.

Wat heb ik nodig voor Agronet?

Als Ceres gebruiker heeft u enkel een internetverbinding nodig om alle mogelijkheden van het agronet te kunnen gebruiken. U moet dus geen e-mail hebben. Agronet werkt volledig los van e-mail.

Wat zijn de mogelijkheden van Agronet?

  • Cerco Soft en de partners kunnen een bericht naar de Ceres gebruikers sturen. Deze berichten worden automatisch in Ceres opgehaald en bewaard.
  • Ceres gebruikers kunnen één of meerdere lijsten naar een partner doorsturen. Vanop de lijsten klikt men op de knop en vervolgens kiest men de partner voor wie de lijst bestemd is. Enkel de gekozen partner kan deze lijst(en) consulteren.
  • Ceres gebruikers kunnen exportbestanden doorsturen naar de partners. Net zoals bij lijsten zal enkel de gekozen partner deze bestanden ontvangen.
  • Sommige adviseurs en vooral boekhoudkantoren hebben net zoals de gebruikers een Ceres versie op hun computer staan. De Ceres gebruiker kan dan met een klik op de toets zijn databank doorsturen naar de partner. Sommige boekhoudkantoren werken de gegevens bij en kunnen dan via agronet de gegevens terug bij de gebruiker plaatsen.

Wat kost Agronet?

Ceres gebruikers die over een onderhoudscontract beschikken kunnen GRATIS gebruik maken van alle mogelijkheden van agronet.