Beste klanten,

Het einde van het jaar nadert en dan is het tijd om de bedrijfseconomische boekhouding in Ceres af te sluiten.

Gedurende de komende winterperiode zullen we op regelmatige tijdstippen (ongeveer elke 2 weken) e-mails versturen met uitleg over de verschillende stappen om de boekhouding af te sluiten.

Indien u deze stappen doorlopen hebt, zal tegen het einde van de winter de boekhouding afgesloten zijn en kan een nieuw jaar gestart worden.

Deze opleidingsmethode zorgt voor betere ondersteuning en aanmoediging om betrouwbare resultaten te krijgen! Het is opgemaakt in een volledig nieuwe omgeving en laat duidelijke, beknopte opleiding toe. Elk onderdeel is voorzien van een korte video voor betere visuele ondersteuning.

In onze eerste mail verhelderen we het bedrijfsplan en de verdeelgroepen. Als je deze twee onderwerpen deze week overloopt heb je een eerste stap gezet in de goede richting. Het vormt de basis voor uw boekhouding.

In onze tweede mail zijn de investeringen, investeringsplannen, leningen en percelen aan de beurt. Het is een ietwat groter onderdeel om te doorlopen maar de winterperiode leent er zicht toe om deze punten nu op orde te zetten.

Met onderstaande link open je de opleiding:
https://elearning.easygenerator.com/ccfbb8f1-c89c-4ec0-a6b4-13e7190ea66a

Bij de start van de cursus kan je best uw emailadres invullen en een wachtwoord aanmaken. Zo kan je een volgende keer inloggen en zien waar je gebleven was.

Om onze support nog te verbeteren willen we u ook verwijzen naar de veelgestelde vragen op onze website.

Met vriendelijke groeten,

Het cerco-support team