MultiSite Reporting (MSR)

csm_cyclus_02_7f84c8e57fHeeft u meerdere varkensbedrijven? Houdt u varkens op meerdere locaties? Met PigVision MultiSite Reporting ziet u in één scherm hoe u ervoor staat. Zo communiceert u helder met uw medewerkers en adviseurs om uw doelstellingen te bereiken. Technische informatie van al uw locaties op een rij. Op het dashboard met streefwaardes en alerts ziet u vroegtijdig waar de sterke en zwakke punten zitten. U kunt online uw bedrijven en locaties met elkaar vergelijken en de resultaten van uw totale bedrijf of een detail (dekmanagement, kraamstalmanagement etc) eenvoudig in beeld brengen. U maakt niet alleen eenvoudig rapportages over uw bedrijven, maar ook over geselecteerde groepen zeugen en cyclusresultaten.

pigvision

Altijd actueel

Begeleidt u meerdere bedrijven? MSR Consultant biedt een actueel beeld van de technische prestaties van de zeugenbedrijven, die u toestemming hebben gegeven voor het gebruik van de gegevens voor dit doel. De kengetallen van deze bedrijven, of een selectie daarvan, worden in één overzicht gepresenteerd. Met MSR beschikt u over:

  • Online vergelijking van deze bedrijven.
  • De mogelijkheid overzichten met technische kengetallen te maken van deze bedrijven of een selectie daarvan.
  • Overzichten van een selectie van zeugen of cycli van deze bedrijven.

De data-export naar MSR is beschikbaar op de bedrijven die gebruik maken van de laatste versies van Ceres, FARM of Pigmanager. Met een druk op de knop of via een automatische taak kunnen de bedrijven de data aan u beschikbaar stellen. U dient de ontvangen data eenmalig handmatig in MSR te importeren en in te stellen voor gebruik in overzichten en benchmarking. Daarna wordt de data automatisch geüpdatet, zolang de data door de bedrijven beschikbaar wordt gesteld.

csm_dashboard_c187e91365

Modules

PigVision MultiSite Reporting Consultant bestaat uit de modules:

  • MSR Consultant Bedrijfsanalyse: Overzichten met de kengetallen van de geïmporteerde bedrijven met zeugen. Dit biedt de perfecte Benchmarking tool.
  • MSR Consultant Cyclusanalyse: Analyses op zeug- en cyclusniveau met alle zeugen en cycli van deze bedrijven.

csm_Periodeoverzicht_01_6c74e25700